Anttolanhovi

Anttolanhovi Saimaa a la carte

Keittiömestari suosittelee

17.8.2019 alkaen ma-la klo 16-22 & su klo 16-21

ALKURUOAT

Savulohikeitto 10,- / 16,-
Kirkasta tähtianismaustettua keittoa
savustetun lohen kera. Tummaa leipää
ja kirnuvoita (L, G )


Hauki  12,-
Kylmäsavuhaukitartar, mätimoussea,
mummon kurkkua ja perunaleipänen (L)

PÄÄRUOAT

Ylikypsä karitsan luomupaisti 21,-
Rosmariinikastiketta, palsternakkapyrettä
ja talon lohkoperunat (L, G)


Talon burger 18,-
Grillattu naudan burgerpihvi, talon
briossisämpylä, marinoitua punasipulia,
suolakurkkua ja talon lohkoperunat (L)
Medium / kypsä


Ruismuikut 15,-
Voipaistettuja rapeita muikkuja,
valkosipuli-sitrus ja ranch -dippiä (L)


Savulohi 23,-
Savustettua lohifi leetä, kermahaudutettua
kauden sientä ja säräjuuresta (L, G)


Naudan pihvi  26,-
Grillattu 180 g. naudan ulkofi lepihvi,
viherpippuri-konjakkikastiketta,
säräjuuresta ja talon lohkoperunat (L, G)
Medium / kypsä


Sienirisotto 18,-
Risotto kauden sienistä ja
parmensanjuustoa (L,G)

JÄLKIRUOAT

Köyhät ritarit 8,-
Mantelikermavaahtoa ja
talon marjahilloa (L)


Sitruunapavlova 8,-
Sitruunainen marenki ja
tuoreita marjoja (L, G)


Pannacotta 8,-
Vaniljapannacottaa ja
espressosiirappia (L, G)

Käytämme Anttolanhovissa ainoastaan suomalaista lihaa.