Anttolanhovi

Majoitustarjous:
kolme vuorokautta
kahden hinnalla
hotellihuoneissa

tarjous voimassa 31.3.2018
saakka saatavuuden mukaan.

Anttolanhovi sisäänkäynti

Rantahotellissa voit yöpyä laadukkaissa yhden tai kahden hengen hotellihuoneissa tai perhehuoneissa

Kaikki hotellihuoneet sopivat allergisille ja osassa huoneista on invavarustus sekä kuulon apuvälineet. Rivitalohuoneistoissa on mahdollisuus majoittua lemmikin kanssa.


Economy 14 kpl 

Viihtyisä makuuhuone metsämaisemalla.
Economy -huoneessa 2 erillistä vuodetta wc, suihku, tv, puhelin, langaton nettiyhteys, hiustenkuivaaja ja pyyhkeet, tallelokero.


Standard 14 kpl 

Viihtyisä makuuhuone metsä- tai järvimaisemalla.
Standard 2h -huoneessa on kaksi erillistä vuodetta ja 1h -huoneessa 1 vuode, wc, suihku, tv, puhelin, hiustenkuivaaja, pyyhkeet ja osassa huoneista langaton tai langallinen nettiyhteys. Osa huoneista yhdistettävissä perhehuoneiksi.


Superior 25 kpl  

Viihtyisä makuuhuone järvinäkymällä ja parvekkeella.
Superior -huoneessa on kaksi erillistä vuodetta, koneellinen ilmastointi, wc, suihku, tv, puhelin, hiustenkuivaaja, pyyhkeet, kylpytakit ja -tossut, langaton nettiyhteys, tallelokero, minibaari ja Unikulman sängyt.

» 360°

Sviitti 1 kpl 

Korkeatasoinen makuuhuone järvinäkymällä.
Sviitissä on parivuode, koneellinen ilmastointi, wc, suihku, puhelin, hiustenkuivaaja, pyyhkeet, kylpytakit ja -tossut, langaton nettiyhteys, tallelokero, minibaari, tv, olohuone, ruokailutila, vuodesohva ja Unikulman sängyt. Sviittiä on mahdollista käyttää myös kokoustilana 6 henkilölle.


Rivitalohuoneisto 7 kpl 

Economytasoisissa rivitalohuoneistoissa on 2 makuuhuonetta joissa 2 erillistä vuodetta, wc, suihku, tv, puhelin, hiustenkuivaaja, pyyhkeet, lisävuodemahdollisuus, keittiö / keittiönurkkaus, astiasto, liinavaatteet, olohuone, osassa huoneistoista on terassi Saimaa näköalalla.

Kaikkiin majoituspaketteihin sisältyy:

Aamiaiset, kuntosalin käyttö klo 9-21, sauna- ja allasosaston käyttö sen aukioloaikoina sekä harrastevälineinä vuodenaikojen mukaan mm. kävelysauvat, polkupyörät, pihapelit. Maksuton WLAN.

» Varaa lomapaketti
» Varaa huoneyö (booking.com)

Superior

Economy