Anttolanhovi

Anttolanhovi sisäänkäynti

Rantahotellissa voit yöpyä laadukkaissa yhden tai kahden hengen hotellihuoneissa tai perhehuoneissa

Hotellihuoneissa sekä rivitalohuoneistoissa on mahdollisuus majoittua lemmikin kanssa. 


Economy 14 kpl 

Viihtyisä makuuhuone metsämaisemalla.
Economy-huoneessa 2 erillistä vuodetta wc, suihku, tv, langaton nettiyhteys, hiustenkuivaaja ja pyyhkeet sekä tallelokero.


Standard 14 kpl 

Viihtyisä makuuhuone metsä- tai järvimaisemalla.
Standard 2h -huoneessa on kaksi erillistä vuodetta ja 1h -huoneessa 1 vuode, wc, suihku, tv, hiustenkuivaaja, pyyhkeet. Osa huoneista yhdistettävissä perhehuoneiksi.


Superior 25 kpl  

Viihtyisä makuuhuone järvinäkymällä ja parvekkeella.
Superior-huoneessa on kaksi erillistä vuodetta, wc, suihku, tv, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, pyyhkeet, kylpytakit ja -tossut, langaton nettiyhteys, tallelokero, minibaari ja Unikulman sängyt.

» 360°

Sviitti 1 kpl 

Korkeatasoinen makuuhuone järvinäkymällä.
Sviitissä on parivuode,  vedenkeitin, wc, suihku, hiustenkuivaaja, pyyhkeet, kylpytakit ja -tossut, langaton nettiyhteys, tallelokero, minibaari, tv, olohuone, ruokailutila, vuodesohva ja Unikulman sängyt. Sviittiä on mahdollista käyttää myös kokoustilana 6 henkilölle.


Rivitalohuoneisto 7 kpl 

Economytasoisissa rivitalohuoneistoissa on 2 makuuhuonetta joissa 2 erillistä vuodetta, wc, suihku, tv, hiustenkuivaaja, pyyhkeet, lisävuodemahdollisuus, keittiö / keittiönurkkaus, astiasto, liinavaatteet, olohuone, osassa huoneistoista on terassi Saimaa-näköalalla.

Kaikkiin majoituspaketteihin sisältyy:

Aamiaiset, kuntosalin käyttö klo 9-21, sauna- ja allasosaston käyttö sen aukioloaikoina sekä harrastevälineinä vuodenaikojen mukaan mm. kävelysauvat, polkupyörät, pihapelit. Maksuton WLAN.

Superior

Economy