Anttolanhovi

Retkeile omatoimisesti

Varaa mukaasi Anttolanhovin maukkaat retkieväät valmiiksi pakattuina.
Tilaukset edellisenä iltana klo 18.00 mennessä. Retkieväät alk. 10 € / hlö.

Pyöräretki Ollinmäen viinitilalle

Lähde tutustumaan viinin salaisuuksiin läheiselle Ollinmäen viinitilalle! Viinitilalla voit tutustua viinin valmistukseen ja maistella palkittuja suomalaisia tilaviinejä. Tilalla on yhdistetty kotimaiset marjat, keskieurooppalainen viininvalmistustaito sekä aimo annos suomalaista pioneerihenkeä. Viinejä voi ostaa tuliaisiksi. Pyöräilymatkaa Anttolanhovista viinitilalle tulee noin 10 km.

Laavuretki Tuohilammelle

Aisti metsän tuoksut ja värit! Kävele luontopolkua pitkin läpi pitkospuiden ja Humalalaakson Tuohilammelle, perillä mahdollisuus tehdä nuotio ja keittää nokipannukahvit. Reitin pituus noin 5 km. Voit retkeillä talvella lumikengillä Tuohilammelle. Opastetut luontopolut lähtevät Anttolanhovin pihapiiristä. Reitin varrella on useita geokätköjä.

Retkeilyreitit ja polut

Suosittelemme retkeilemään esimerkiksi Neitvuoren jylhissä maastoissa. Neitvuorella on merkittyjä ja viitoitettuja retkeilyreittejä 5 km, jotka yhdistyvät Hiidenmaan retkeilyreitteihin tehden yhteensä 55 km:n pituisen polkuverkoston. Reitistöllä on useita eritasoisia ja pituisia reittivaihtoehtoja.
Tutustu Neitvuoren alueeseen tästä. Opastus saatavilla tarvittaessa Anttolanhovin kautta lisämaksusta.

Vesi- ja melontareitit

Luonterin saaristossa Anttolassa sijaitsee melontakierros, noin 54 km, joka on Veskansan reitit -karttaan merkitty melontareitti. Melontareitti mutkittelee levollisessa saaristomaisemassa. Suosittelemme lähtöpaikaksi Anttolan satamaa. Autamme sinua kanootin vuokrauksessa. Lisäksi melontaretket ovat saatavilla myös täysin opastettuna. Kysy lisää!

Sieneen ja marjaan

Anttolanhovin ympäristö on mitä mainioin sienestys- ja marjastusalue.

Wellness Center ajanvaraukset:

Wellness Center -hoidot voit varata puhelimitse 044 4301 100, sähköpostitse sales(@)anttolanhovi.fi tai ajanvarauspalvelustamme

Mikäli majoitut Anttolanhovissa, teethän hoitovarauksen ennakkoon
huonevarauksen yhteydessä.
Näin varmistat hoidon saatavuuden.

Yhteydenotto   Aukioloajat  

Anttolanhovi pyöräily