Anttolanhovi

Anttolanhovista
vuokrattavissa mm.

• Soutuveneitä
• Kanootteja
• Frisbeegolf-kiekot
• Fatbike-pyöriä
• Sup-lautoja
• Onkia
 

Alueella myös
Geokätköjä!

» Lue lisää

VisitFINLAND Melonta

Opastetut retket

Kun haluat nauttia hiljaisuudesta ja järviluonnon iloista, varaa opastettu retki luonto-oppaan johdolla sesongin mukaan. Vaihtoehtoina mm. kirkkovenesoutu, melonta, metsäjooga, tehokas sauvakävelytreeni, lumikenkäretki, lyhtyvaellus lumiseen metsään tai retki sellaisena kuin haluatte - juuri ryhmäsi toiveen mukaan.

Hinta alk. 120 € / ryhmä

Suunnista Saimaalle!

Anttolanhovi tarjoaa yhteistyössä suunnistusseura Navin kanssa MM-Norjaan valmistavaa harjoituspakettia. Maastotyypeissä on paljon yhtäläisyyksiä Norjan kisamaastoihin ja ratojen suunnittelussa tämä on pyritty maksimoimaan. Harjoitukset sopivat luonnollisesti kaikille muillekin tavoitteellisesti harjoitteleville suunnistajille, kuten myös suunnistusmatkailijoille.

» Lue lisää suunnistusleireistä

Anttolanhovi
Wellness Center

Anttolanhovin Wellness Centerissassa voit rentoutua kokouspäivän jälkeen esim. rentouttavissa hieronnoissa, kasvo- ja vartalohoidoissa sekä jalkahoidoissa. Wellness Center palvelee päärakennuksessa ja suosittelemme ennakkovarauksia hoitolaan.

Tervetuloa hemmottelemaan kehoa ja mieltä!


Kipparin kisat, kilpailu ryhmille

Kisa on humoristinen ja kisassa käydään leikkimielisesti taistelua nokkeluudesta, päättely- ja järjestelykyvyistä, nopeudesta sekä hyödynnetään tiimityöskentelytaitoja. Kisassa mitataan merimiestaitoja, Saimaa-tietoutta sekä muita tietoja ja taitoja, joita tarvitaan Saimaalla ja luonnossa liikkumisessa ja selviämisessä. Rastitehtäviä, jotka suoritetaan tiimeittäin. Ohjelma soveltuu 20-150 henkilölle.

Hinta alk. 300 € / ryhmä

Savusaunaan

Rantasauna
ja takkatupa

Tunnelmallisessa hirsisessä rantasaunassa lempeät löylyt hemmottelevat mieltä ja kehoa kokouspäivän jälkeen. Takkatuvan perinteiset pirtin pöydät ja pellava-
liinat tuovat nostalgista tunnelmaa ja ikkunoista voit ihailla Saimaata kaikkina vuodenaikoina.

Hinta alk. 150 € / 2h, soveltuu 10-30 henkilön ryhmille

Luovat pajat
On ihanaa saada luoda uutta ja innostua oman käden taidoista.
Inspiroiva ympäristömme Saimaan rannalla saa ajatukset lentoon!
Tutustu moniin vaihtoehtoihimme ja varaa paja ryhmällesi.