Anttolanhovi

Lumoudu luonnosta vuodenaikojen mukaan!
Ohjatut elämykset vahvistavat tiimihenkeä ja antavat lisäarvoa tilaisuudellesi. Retket toteutetaan yhdessä
yhteistyökumppaneidemme kanssa.


VOIMAA JA LUMOUTUMISEN HETKIÄ TALVILUONNOSSA
Talvinen luonto on erityisen kaunis. Teemme pienen kävelyn Anttolanhovin talvisessa metsässä ihaillen pieniä ihmeitä. Avaamme korvat kuulemaan talven ääniä. Teemme harjoituksia, jotka syventävät läsnäoloa, luontoyhteyttäsi ja oman itsesi tuntemusta. Tällä retkellä sielu lepää. Lumoudutaan talvesta!
Kesto n. 1-1,5 h max  20 hlöä


METSÄJOOGA
Metsäjooga hoitaa kehoa lempeällä tavalla. Jooga lisää kehon joustavuutta, vapauttaa jännityksiä ja kehittää tasapainoa. Lisäksi se vähentää stressioireita ja tuo mielenrauhaa.
Metsäjoogassa syvennät yhteyttä itseesi ja luontoon. Palaat takaisin keveämmin askelein, uudistuneena.
Ryhmän koko max. 20 hlöä - Kesto 1 h


METSÄINEN LUONTOVOIMAA-"TREENI" VUODEAIKOJEN RYTMISSÄ
Jokaisella hetkellä luonnossa on oma tunnelmansa. Jokainen vuodenaika avaa uuden taian luonnossa liikkumiseen; metsävaellus kävellen sula-aikana ja lumikengillä askeltaen pulverilumessa, kuun valossa ja tähtien loisteessa.
Luonnon voimakkaalla kiertokululla on vaikutusta ihmiseen; osaatko tunnistaa vuorokauden luonnon syklin ilmiöt omassa kehossasi, arjessasi?
Luontovoimaa-treenissä on kolme liikunnallista tarinaa: kehoa lämmittelevä voimakävely, iloinen treeniosuus maaston pinnamuotoja ja luontokappaleita hyödyntäen oman kehon painolla ja lopuksi metsäinen rentoutus. Opit uutta itsestäsi, opit tuntemaan aisteillasi luontoa ja suomalaista kulttuuriperimän hauskuutta ”metsäsuomalaisuutta", ja ennen kaikkea luonnossa liikkuminen laittaa kehosi positiivisen energian liikkeelle – kehosi kiittää!
Kesto 2 h. Ryhmäkoko max 20 henkilöä.OHJATTU SAUVAKÄVELY PURURADALLA JA LUONTOPOLUILLA
Sauvakävely on erinomainen kuntoilumuoto jokaiselle. Se sopii kaikenikäisille ja –kuntoisille. Liikunnan ohjaajan johdolla tutustutaan sauvakävelyn oikeaan tekniikkaan, jotta kävelyyn saadaan enemmän tehoa. Tavallisen kävelyn monet elementit tehostuvat sauvojen myötä ja kävelytekniikka hioutuu usein tasapainoisemmaksi.
Ryhmän koko max. 20 hlöä - Kesto 1 h


RETKI TUOHILAMMEN LAAVULLE
Elinvoimaa, virkistystä ja hyvää oloa metsästä. Hyvänolon metsäretkellä jätetään hetkeksi syrjään hektinen elämänrytmi. Nautitaan ja voimaannutaan luonnosta. Retken aikana on mahdollisuus syventyä vuodenaikojen mukaan eri teemoihin:
Villiyrtteihin, sieniin, marjoihin tai esim. tehdä ryhmällenne luontoaiheinen visailu retken aikana.
Perillä nautimme kahvit / kuumaa mehua sekä leipurin eväsleivät tai nuotiomakkaroita.
Ryhmän koko max. 30 hlöä - Kesto n. 3h.


Voimme halutessanne räätälöidä retkiä toiveisiinne sopien.


Tarjouspyynnöt:
 sales(@)anttolanhovi.fi